Arvonta palautetta antaneiden kesken syksyllä 2022

Kilpailu löytyy osoitteesta https://yliopistot.medioppi.fi/kuukauden-potilastapaus/

 1. Arvonnan järjestää MedEdu Oy (3005222-3)
 2. Arvonnan pääpalkinto on GPS:llä varustettu Huawei Watch GT2 -älykello
 3. Arvontaan on kutsuttu mukaan kaikki suomalaisissa lääketieteellisissä tiedekunnissa (5 kpl) lääketiedettä opiskelevat henkilöt.
 4. Arvontaan voi osallistua 15.9. – 30.11.2022 välisenä aikana täyttämällä sähköisen palautelomakkeen potilastapauksien suorittamisen jälkeen.
 5. Arvontaan voi osallistua yhden kerran per arvontalomake. Arvontalomakkeita on saatavilla kilpailun aikana 1-3 kappaletta, joten henkilökohtaisten arpojen maksimimäärä on 3 kpl. Palaute- ja arvontalomakkeita saatetaan julkaista aina kun uusia potilastapauksia julkaistaan. Yksittäisen arvontalomakkeen osalta hyväksytään vain yksi osallistuminen per henkilö.
 6. Arvonta suoritetaan joulukuussa 2022 osallistumisajan päättymisen jälkeen.
 7. Potilastapauksissa suoriutuminen ei vaikuta arvonnan tulokseen.
 8. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti joulukuun 2022 aikana.
  • Mikäli voittajaan ei saada yhteyttä annetuilla yhteystiedoilla yhden kalenterikuukauden aikana, lunastusoikeus raukeaa. Tällöin palkinto voidaan myös arpoa uudelleen.
 9. Arvontaan kerättyjä henkilötietoja käytetään vain arvonnan suorittamiseen, ja ne poistetaan palkinnon luovuttamisen jälkeen. Tietoja ei käytetä markkinointiin tai muuhun käyttötarkoitukseen. Tietoja säilytetään ja käytetään MedEdun tietosuojaselosteen mukaisesti. Tietosuojaseloste löytyy osoitteesta https://yliopistot.medioppi.fi/tietosuojaseloste/

Anna palautetta

Kysyttävää? Palautetta? Kehitettävää?

Tämän lomakeen viesti lähetetään sähköpostina kehittäjille. Jos haluat vastauksen, liitä viestiin myös sähköpostiosoitteesi!Paljonko on 3 + 3?

Jätä viesti!